Reference

Jarmila Kolkopová – 23. 6. 2021 17:21 – Petřvald

Sehnat dneska firmu na stavebni upravy se rovna zazraku. Plno slibu a potom delaji mrtve brouky. Pan Skalka prijel ve velmi kratkem terminu, podival se, na miste jsme se dohodli na cene a v podstate do tydne nastoupili jeho zamestnanci. Chteli jsme rekonstrukci terasy a obklady na WC. Tak jak jsme se dohodli, bylo provedeno, v terminu a v pozadovane kvalite. Kontakt mam ulozeny a urcite se rada zase obratim na firmu, kde jsem si overila, ze je na ne spolehnuti. Urcite si zaslouzi palec nahoru 😀

Nela Bernatová – 4. 1. 2020 10:36

Firma Instaprof nám v říjnu 2019 zrekonstruovala zděný sprchový kout a s prací jsme byli velmi spokojeni.
Práce byla odvedena kvalitně, rychle a velmi ochotným panem zedníkem.
Super bylo, že nám firma vyšla vstříc i s termínem, který musel být co nejbližší.

Firmu můžeme jen doporučit, se vším jsme spokojeni.

Nela Bernatová – 4. 1. 2020 10:36

Firma Instaprof nám v říjnu 2019 zrekonstruovala zděný sprchový kout a s prací jsme byli velmi spokojeni.
Práce byla odvedena kvalitně, rychle a velmi ochotným panem zedníkem.
Super bylo, že nám firma vyšla vstříc i s termínem, který musel být co nejbližší.

Firmu můžeme jen doporučit, se vším jsme spokojeni.

Pabiánová – 24. 10. 2018 9:13 – Ostrava

Firmu doporučuji. Po domluvě a zhodnocení s majitelem a pracovníky mi byla provedena instalace kuchynské linky, včetně dřezu a digestoře i když byly potíže se zpevněním zdi a montáž lamelových dveří. Práce byly provedeny k maximální spokojenosti.

Luboš – 23. 3. 2016 8:02 – Ostrava

Nechal jsem si firmou rekonstruovat byt. Nová koupelna,omítky,sádrokartony, malba a plovoučka. Vše super, cenu mi dokonce nakonec snížili než byl rozpočet, což je dnes snad rarita, kdy se každý snaží na každém vydělat. Velká spokojenost, díky za spolupráci.

Michael – 1. 4. 2021 13:58 – Ostrava-Radvanice

Firmou Instaprof jsme si nechali dělat kompletní rekonstrukci horního patra rodinného domu. S firmou jsme byli naprosto spokojení. Veškerou práci odváděli kvalitně a velice rychle. Když se náhodou objevil nějaký problém, okamžitě jej napravili.

Určitě se na podnik i v budoucnu rádi obrátíme.

Lucie Urbánková – 17. 10. 2019 19:53 – Ostrava-Zábřeh

Firmou jsem si nechala udělat kompletní rekonstrukci od A do Z. S prací jsem velmi spokojena, pánové byli příjemní a rychlí. Vymyslela jsem si celkem oříšek s koupelnou, ale nebyl nic problém a jsem nadšená. Nemusela jsem se o nic starat, pánové si po sobě i uklidili, takže nemám co vytknout. Mockrát děkuji za spolupráci a budu vás jen doporučovat! Díky, Lucie

Luboš – 11. 8. 2019 18:13 – Soběšovice

Firmu mohu doporučit, po domluvě s panem Skalkou jsem si objednal výměnu stropnic pod terasou, následné vybetonování povrchu a pokládku dlažby. Vše proběhlo rychle s maximální ochotou od pana Skalky a pracovníků, kteří zakázku realizovali. Termín byl rychlý a proběhl v domluveném čase. Byli jsme opravdu spokojení a pokud budu někdy realizovat něco dalšího s důvěrou se obrátím na tuto firmu.

Just 11. 08. 2019

Soběšovice

Dana – 16. 7. 2018 8:51

Na rozsáhlé venkovní opravy rodinného domku jsme využili služeb FA Instaprof Havířov.

Jednalo se o fasádu, zbourání a následné postavení zídek, položení zámkové dlažby, nová dlažba na balkonech a obložení zídek a schodů. Oceňujeme jednání a přístup pana Skalky, vše probíhalo dle dohodnutých termínů, práce byly provedeny k naší spokojenosti.

Pokud sháníte zodpovědnou a svědomitou firmu k provedení stavebních prací, po zkušenostech doporučujeme obrátit se na firmu Instaprof Havířov, nebudete litovat.